Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kotyogós kávéfőző képes leírás - Kávégép, kávéfőző forgalmazók és szervizek.tlap.hu
részletek »

Kotyogós kávéfőző - Kávégép, kávéfőző forgalmazók és szervizek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kavegep.tlap.hu » Kotyogós kávéfőző
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bercse Kft.

Bercse Kft.

A webáruházban található termékekre leadott megrendelés véglegesítésével a vásárló egy írásba foglalt szerződést köt. A webáruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon vagy e-mailben megkeressük Önt, és az egyeztetés utáni megrendelést tekintjük véglegesnek. A távollevők között kötött szerződéseket a 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet szabályozza.

Kávébolt

Kávébolt

A Kávébolt.net webáruházat azzal a céllal hoztuk létre, hogy elsősorban a lakosság, ill. cégek, titkárságok számára minőségi, jórészt Magyarországon egyedi termékeket kínáljuk kényelmes, online vásárlási lehetőséggel. Webáruházunk ötletének gondolata és a kávé iránti szenvedélyünk néhány évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor is egy kávé importtal foglalkozó barátunk megmutatta nekünk, hogy milyen az igazi olasz eszpresszó kávé. Ezért létrehoztunk egy webáruházat, hogy Magyarországon is elérhetővé tegyük a rendkívüli, csodás aromákkal rendelkező Barbera kávét, hogy a lehető legtöbben élvezhessék otthonukban is az igazi dél-olasz eszpresszó ízét.

Kotty

Kotty

Szerencsésnek érzem magamat, mert megtapasztalhattam egy olyan világot, ami minden szempontból más, mint a megszokott kelet-európai mindennapok. Betekintést nyerhettem nápolyi családok életébe, beszélgethettem velük, és érezhettem azt a vidámságot, közvetlenséget, örömöt és szeretetet, amivel régebben még soha, legalábbis nagyon ritkán találkoztam. Sokat gondolkodtam azon, hogy mi lehet az oka ennek a határtalan örömnek, amiben ők ott élnek. Az egyik ilyen töprengésem alkalmával éppen megláttam a kiürülő cappuccinos poharam alján a félig megolvadt cukorral keveredett kávézaccot, és egyből tudtam, megvan az egyik válasz a kérdésemre.

Szarvasi kávéfőző

Szarvasi kávéfőző

A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. 1952-ben alapult, magyar ipari termelő és kereskedelmi vállalkozás. 1998-ban az ipari szövetkezetből átalakulással (általános jogutódlással) létrejött a kizárólag magyar tulajdonosi körrel rendelkező részvénytársaság, amely az eredetileg elkezdett és rövid időn belül sikerre vitt tevékenységet gyakorolja jelenleg is eredményesen.

Tuti menü