Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kávégép, kávéfőző forgalmazók és szervizek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kávégép, kávéfőző forgalmazók és szervizek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kavegep.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 94 db
 Ni-Ka Cafe Bt.

Ni-Ka Cafe Bt.

Cégünk a Ni-Ka Cafe Bt. 2007 óta áll a minőségi kávéztatás szolgálatában. Elkötelezett hívei vagyunk a minőségnek, ezért a Nestlé Professional szerződött partnereként állunk az Ön rendelkezésére, hogy megvalósítsuk kávézással kapcsolatos elképzeléseit.

 Pen-Dám Kft.

Pen-Dám Kft.

Az emberi faj saját korlátaiba ütközött. Ehetünk a munkaasztalunknál, szocializálódhatunk a pihenőszobában és SMS-ben szervezhetjük le a következő randit. Az emberi agy működésének hatékonysága azonban egy idő után erősen csökkenni kezd. Próbálkoztak már ébren tartó tablettákkal és egyéb stimulánsokkal, de rájöttek, hogy semmi sem pótolhatja az olyan régi vágású serkentőt, mint egy jó adag forró kávé. A kávé nem csak ébren tartja a dolgozó embert, de tettre készen, feladatára koncentrálva jó közérzetet is biztosít neki. A Lamigigondosan válogatott kávészemekből készülő, olasz pörkölésű kávé. A honlapot a Pen-Dám Kft üzemelteti

 Q-lumber Kft.

Q-lumber Kft.

Cégünk Qlumber Kft 2002-ben alakult fő tevékenységi köreink: - új és használt italautómaták értékesítése,üzemeltetése,bérbeadása - vízgépek értékesítése,üzemeltetése, bérbeadása - töltőanyagok forgalmazása

Albikereső.hu, albérlet, eladó, kiadó, lakások, ingatlanok

Albikereső.hu, albérlet, eladó, kiadó, lakások, ingatlanok

Albikereső.hu, albérlet Ingatlant keres vagy eladna? Hirdesse, vagy találja meg álmai ingatlanát az Albikereső.hu portálon ! Eladó, kiadó ingatlan Budapesten és vidéken, képekkel! Lakások, családi házak, albérletek, INGYENES értesítő szolgáltatással. A regisztráció és a hirdetés elhelyezés is teljesen ingyenes !

Av planet

Av planet

Cégünk szórakoztató elektronikai termékek és háztartási készülékek kiskereskedelmével foglalkozik 2006 óta. Kizárólag új, garanciális készülékeket értékesítünk, vásárolni személyesen a Budapest, Telepes u. 1. szám alatti üzletünkben, vagy webáruházunkon keresztül lehetséges.

Bádi-Gran Kft.

Bádi-Gran Kft.

A céget 1990-ben alapították a tulajdonosok. Üzletpolitikájuk, filozófiájuk megfelelősségét, mely szerint - a vevők, a fogyasztók, ésszerű igényeit kell kielégíteni maradéktalanul, - a cég fejlődése igazolta. Kezdő tevékenységünk, italautomaták kihelyezése és üzemeltetése volt, vásárolt töltőanyagokkal. A kihelyezett italautomaták gyors, azonnali hibaelhárítására, létrehoztunk egy hibaelhárító csoportot. A csoport tevékenységének bővítésével, gyakorlatilag megvalósult a saját tulajdonú italautomaták szervizellátása.

Bella II.BT.

Bella II.BT.

Cégünk 2000-ben alakult. Külföldről (többnyire Svájcból) importált használt kávéautomaták felújításával, értékesítésével, bérbeadásával és szervizelésével foglalkozunk. Egyre szélesebb portfólióval igyekszünk kielégíteni mind a háztartások, mind a nagyfelhasználók (irodák, vendéglátóhelyek) igényeit. Termékeink mindegyike magas minőséget képvisel a hazai piacon. A megrendeléseket rövid, pontos határidővel teljesítjük, a gépeinkre pedig garanciát vállalunk.

Bercse Kft.

Bercse Kft.

A webáruházban található termékekre leadott megrendelés véglegesítésével a vásárló egy írásba foglalt szerződést köt. A webáruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon vagy e-mailben megkeressük Önt, és az egyeztetés utáni megrendelést tekintjük véglegesnek. A távollevők között kötött szerződéseket a 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet szabályozza.

Best Caffe Company Kft.

Best Caffe Company Kft.

Cégünk a Best Caffe Company Kft 2005- ben alakult, a Lazzarin kávé kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon. Törekvésünk, hogy a méltán híres olasz kávékultúrát megismerjék, és megkedveljék a magyar fogyasztók is. Az elmúlt évek bebizonyította számunkra, hogy a Lazzarin kávé tökéletesen alkalmas ezen cél elérésére. Minőségi termékeket forgalmazunk reális áron, hogy ezt partnereink és a kávéfogyasztók is így gondolják. Szolgáltatásaink és termékeink köre folyamatosan bővül, forró csokoládék, teák, gépek, darálók, és egyéb kiegészítők szerepelnek termékskálánkon. Tekintse meg honlapunkat, amennyiben kérdése van vagy ajánlatot szeretne kérni keressen minket.

Hirdetés
Bibas Kft.

Bibas Kft.

A Bibas Kft. képviseli Magyarországon a La San Marco kávéfőzőgép gyárat kizárólagos joggal koncessziós szerződés alapján! Kávéfőzők amik a velencei oroszlán jelképét viselik márkajelként, a magyar felhasználók egyre növekvő igényeit folyamatosan követik. Jó példa erre a már Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő, kulcsos vezérlésű kávéfőző gépek, dinamikusan emelkedő elterjedése is. Az évi közel kettőszáz darabos kávéfőzőgép eladásának - amellyel piacvezető a Bibas Kft. - további növekedését tűzte ki célul a cég. Ennek a megvalósításához az országoson túl a regionális szervizhálózat és az Olaszországban kiképzett szerelőcsapat, a kifogyhatatlan alkatrészraktár, az állandó készáruraktár és a nagy szakmai hozzáértéssel, valamint odaadással dolgozó munkatársak összessége ad erőt.

BLÁZ V+M Bt.

BLÁZ V+M Bt.

Filozófiánkat e mottó alapján állítottuk fel. Már a kezdetektől azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy kizárólag frissen pörkölt, kiváló minőségű válogatott kávészemekből készült kávéval lássuk el kihelyezett kávégépeinket. Ez a frissesség teszi lehetővé, hogy a kávé megőrizze eredeti ízét és aromáját. Cégünknél fontos partnereink és vásárlóink elégedettsége, így folyamatosan arra törekszünk, hogy a kávégépeinkhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatásainkkal, valamint az ehhez kapcsolódó magas színvonalú kávénkkal és kiegészítőkkel teljes körű szolgáltatást nyújtsunk partnereink részére.

Bosch

Bosch

Robert Bosch egy német kis városban, Albeckben született. Miután befejezte mérnöki tanulmányait 27 évesen megnyitotta Stuttgartban a Finommechanikai és Elektrotechnikai műhelyét. 1898 Nagy-Britanniában megnyílt az első külföldi képviselet, majd 11 évvel később megnyílt az első külföldi gyártóhely az USA-ban.

BS Márkabolt

BS Márkabolt

Cégünk a Bosch és Siemens márkák hivatalos márkakereskedőjeként, háztartási gépek kereskedelmével és szervizelésével foglalkozik. Termékkínálatunkban a teljesség igénye nélkül megtalálhatók: mosogatógépek, hűtők, mosógépek, tűzhelyek, főzőlapok, sütők, kávéfőzők, szárítógépek, páraelszívók, mikrohullámú sütők, valamint kis háztartási gépek. A webáruházunkban megvásárolt készülékekhez minden esetben két év gyári garanciát, magyar nyelvű kezelési útmutatót és garancia levelet biztosítunk. Próbálja ki személyre szabott szállításunkat, hogy minél előbb élvezhesse az új készülékét!

Café Provence

Café Provence

Cafe Provence Bistro távol a nyüzsgő város forgatagától a budai hegyek lábánál, családias hangulatban várja kedves vendégeit. Tulajdonosaik Gábor és Gabriella régi álmukat váltotta valóra, amikor az öreg budai villa megvásárlása és átépítése után sikeresen megnyitották családbarát bisztrójukat. Éttermükben megtalálható provence-i túráik nyomai illetve a korábbi New York-i éttermükből jött ötleteik, tapasztalataik.

Café shop

Café shop

2009. március 15. nyitottunk meg az Újpesti picac és Vásárcsarnok területén. Bár a nevünk a kávéra utal, legalább annyira vagyunk teázó is, hiszen több kiváló minőségű tea is szerepel választékunkban. Az Arabica Café-Shop kialakításakor legfőbb szempontunk volt, hogy az újpesti piacon is legyen egy klasszikus kávéházi világot képviselő hely, mely színvonalában és termékeivel felveszi a versenyt az ország legjobb kávézóival,teázóival és menedéket nyújt a megfáradt vásárlók számára.

Caffe Club

Caffe Club

Örömünkre szolgál, hogy ránk talált, és termékeink között csemegézve, megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. Cégünk új és használt Jura, Saeco, Deolnghi, Gaggia, Bosch, Siemens kávégépek értékesítésével és szervizelésével foglalkozik. Munkatársaink azon dolgoznak, hogy mindenki számára elérhető legyen az igényeinek megfelelő minőségű és esztétikai állapotú új vagy használt kávégép, és a hozzá tartozó kiemelkedő minőségű szemes kávé, legyen szó otthoni, irodai vagy vendéglátó ipari használatról. Minden használt kávégép frissen átvizsgálva, zsírtalanítva és vízkőtelenítve, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban kerül új tulajdonosához, melyekre eladáskor 6 hónap garanciát biztosítunk.

Caffé Perfect Kft.

Caffé Perfect Kft.

Cégünk 2000 óta foglalkozik automata és professzionális vendéglátóipari kávégépek értékesítésével, kávégép szervizeléssel és bérbeadással. 2005 óta saját kávépörkölő üzemmel rendelkezünk, hogy kihelyezett kávégépeinkhez saját, prémium minőségű kávékeverékeket biztosítsunk az érdeklődők számára elérhető áron. Főbb működési területeink: kávégépek szervizelése, karbantartása, felújítása kávégépek bérbeadása, kávégép kihelyezés új és használt, felújított kávégépek értékesítése használt, hibás kávégépek beszámítása, készpénzes felvásárlása speciális kávékeverékek kis- és nagykereskedelme, bérpörkölés Több mint 12 éves szakmai tapasztalattal várjuk új és meglévő partnereinket!

Tuti menü