Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kávégép teszt képes leírás - Kávégép, kávéfőző forgalmazók és szervizek.tlap.hu
részletek »

Kávégép teszt - Kávégép, kávéfőző forgalmazók és szervizek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kavegep.tlap.hu » Kávégép teszt
Keresés
Találatok száma - 8 db
Gaggia Syncrony Compact kávéfőző

Gaggia Syncrony Compact kávéfőző

A Gaggia Syncrony Compact a Saeco cég már kifutott Incanto típusának rokona. Középkategóriás, háztartási vagy kisirodai alkalmazásra szánt kávéautomata. Egyedi jellemzők: kávéfőzés szemes és őröltkávéból, beépített vízkőtelenítő program, hibajelző LED-ek, 2 előre programozható kávéhosszúság.

Illy Mitaca - A vörös dög

Illy Mitaca - A vörös dög

Beléptem az Illy egyik forgalmazójának irodájába és szinte azonnal a kezembe nyomtak egy csésze isteni illatú és remek zamatú kávét majd kicsivel később egy másikat, amely ugyanannak a keveréknek a koffeinmentes változata. Bár Gabriella sietett, be nem állt a szánk. Remélem nem késett le miattam semmiről.

Kapszulás kávégépeket teszteltünk

Kapszulás kávégépeket teszteltünk

Tapasztalataink szerint kétféle kávéfogyasztó van: aki a kávé aromája és szeretete miatt és aki édességként, desszertként issza a fekete italt. Ennek megfelelően a fogyasztói szokások is különbözőek. Aki szereti a klasszikus, keserű kávéízt, általában röviden, feketén, tej és cukor nélkül kéri, értékeli és élvezi a frissen őrölt, minőségi válogatásokat, érzi a különbséget a közepesre vagy sötétre pörkölt kávészemek között.

Kávégép és kávéfőző tesztek

Kávégép és kávéfőző tesztek

Baráti társaságban és fórumokon is felmerült már többször a kérdés: megéri-e kapszulás kávégépet tartani. Van, aki szerint csak divat és átverés, van aki pedig esküszik rá. Számoljunk utána és nézzük meg a dolgot praktikus és érzelmi oldalról is.

Ki miben főzzön kávét otthon?

Ki miben főzzön kávét otthon?

Akár szeretik a kávét, akár nem, de ha reggel kell az a kávé, akkor azt valahogy elő kell állítani. De nem mindegy, hogyan és mennyiért. Sorra vettük a legismertebb otthoni kávéfőzési technikákat, és kiszámoltuk, mivel járunk jobban, mivel rosszabbul.

Még a csapból is kávé folyik!

Még a csapból is kávé folyik!

A Scanomat Top Brewer egy rendkívül minimalista dizájnnal rendelkező kávéfőző, majdhogynem egy szimpla mosdókagyló csapjának is nézhetjük, ráadásul iPhone-ról vezérelhető! Víz ugyan nem jön belőle, ellenben 15 másodperc alatt egy csésze jó erős kávét, 25 másodperc alatt pedig egy finom eszpresszó kávét nyomat nekünk, a kávédaráló és főző egysége elegánsan a konyhapult alá van rejtve, és csak az adagolófeje és egy lefolyó van konkrétan a szemünk előtt.

Noma kávéfőző

Noma kávéfőző

Akinek egy forró kávéval indul jól a napja, valószínűleg minden pénzt megadna egy olyan kávéfőzőért, ami bárhol, bármikor elkészíti ezt neki. Ilyen lesz a Nomad. A Nomad névre keresztelt apró kávéfőző egy olyan hordozható masina, ami bárhol, bármikor főz neked egy jó presszó presszókávét.

Tchibo Cafissimo DUO

Tchibo Cafissimo DUO

Kapszulás kávégép, kompromisszumok nélkül. Ez áll a Tchibo legújabb Cafissimo DUO kapszulás kávéfőzőjének ismertetőjében. Minimalista méretének köszönhetően, a legkisebb konyhában is kényelmesen elfér, ugyanakkor tökéletesen képes kielégíteni a legtöbb kávérajongó igényét.

Tuti menü