Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kávégép szerviz képes leírás - Kávégép, kávéfőző forgalmazók és szervizek.tlap.hu
részletek »

Kávégép szerviz - Kávégép, kávéfőző forgalmazók és szervizek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kavegep.tlap.hu » Kávégép szerviz
Keresés
Találatok száma - 14 db
Bella II.BT.

Bella II.BT.

Cégünk 2000-ben alakult. Külföldről (többnyire Svájcból) importált használt kávéautomaták felújításával, értékesítésével, bérbeadásával és szervizelésével foglalkozunk. Egyre szélesebb portfólióval igyekszünk kielégíteni mind a háztartások, mind a nagyfelhasználók (irodák, vendéglátóhelyek) igényeit. Termékeink mindegyike magas minőséget képvisel a hazai piacon. A megrendeléseket rövid, pontos határidővel teljesítjük, a gépeinkre pedig garanciát vállalunk.

Bibas Kft.

Bibas Kft.

A Bibas Kft. képviseli Magyarországon a La San Marco kávéfőzőgép gyárat kizárólagos joggal koncessziós szerződés alapján! Kávéfőzők amik a velencei oroszlán jelképét viselik márkajelként, a magyar felhasználók egyre növekvő igényeit folyamatosan követik. Jó példa erre a már Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő, kulcsos vezérlésű kávéfőző gépek, dinamikusan emelkedő elterjedése is. Az évi közel kettőszáz darabos kávéfőzőgép eladásának - amellyel piacvezető a Bibas Kft. - további növekedését tűzte ki célul a cég. Ennek a megvalósításához az országoson túl a regionális szervizhálózat és az Olaszországban kiképzett szerelőcsapat, a kifogyhatatlan alkatrészraktár, az állandó készáruraktár és a nagy szakmai hozzáértéssel, valamint odaadással dolgozó munkatársak összessége ad erőt.

BLÁZ V+M Bt.

BLÁZ V+M Bt.

Filozófiánkat e mottó alapján állítottuk fel. Már a kezdetektől azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy kizárólag frissen pörkölt, kiváló minőségű válogatott kávészemekből készült kávéval lássuk el kihelyezett kávégépeinket. Ez a frissesség teszi lehetővé, hogy a kávé megőrizze eredeti ízét és aromáját. Cégünknél fontos partnereink és vásárlóink elégedettsége, így folyamatosan arra törekszünk, hogy a kávégépeinkhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatásainkkal, valamint az ehhez kapcsolódó magas színvonalú kávénkkal és kiegészítőkkel teljes körű szolgáltatást nyújtsunk partnereink részére.

Caffé Perfect Kft.

Caffé Perfect Kft.

Cégünk 2000 óta foglalkozik automata és professzionális vendéglátóipari kávégépek értékesítésével, kávégép szervizeléssel és bérbeadással. 2005 óta saját kávépörkölő üzemmel rendelkezünk, hogy kihelyezett kávégépeinkhez saját, prémium minőségű kávékeverékeket biztosítsunk az érdeklődők számára elérhető áron. Főbb működési területeink: kávégépek szervizelése, karbantartása, felújítása kávégépek bérbeadása, kávégép kihelyezés új és használt, felújított kávégépek értékesítése használt, hibás kávégépek beszámítása, készpénzes felvásárlása speciális kávékeverékek kis- és nagykereskedelme, bérpörkölés Több mint 12 éves szakmai tapasztalattal várjuk új és meglévő partnereinket!

CC Caffe Club Kft.

CC Caffe Club Kft.

A kávégépek javítását szakértőink végzik: vízkőtelenítik a gépet, kicserélik a meghibásodott alkatrészeket, tömítéseket, teljes szakértelemmel vizsgálják át, és újítják fel a kávégépeket. Ennek következményeként garanciát is vállalunk a használt, de felújított kávégépekre, meghibásodás esetén. Esetenként, cseregépet biztosítunk a javítás idejére, legfőképpen vendéglátóegységek részére. Mivel a mai kávégépek zöme már elektornikusan működik, nem mechanikusan, ezért az automata kávégépek beállítása is szakértelmet kíván, illetve a hosszútávú és hatékony működés elérése érdekében, javasolt rendszeresen szervizeltetni is.

Flumen Art Kft

Flumen Art Kft

Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy minden esetben megtaláljuk a hiba valódi okát, hogy csak a legszükségesebb alkatrészeket kelljen beépíteni, ezzel is törekedve a lehető legalacsonyabb szervizköltség elérésére. Ugyanakkor Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy az elkészült készülék újra kifogástalan minőségű kávét szolgáltat majd. Hisz a javítások célja csak ez lehet. Kiemelkedő fontosságúnak tartjuk, hogy kávéfőzőik használatában és javításában a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő szaktudással álljunk rendelkezésükre, ezért folyamatosan képezzük magunkat.

Giuliano Caff Magyarország Kft.

Giuliano Caff Magyarország Kft.

A Giuliano Caffé a távoli 1950-ben Canavese-i Caluso helységben, Torino kapujában született. Az alapító Michele Giuliano Albo-t elbűvölte ez a gyümölcs, elhatározta, hogy feldolgozza és kezdetben a Canavese környékén és a közeli Valle d'Aostában forgalmazza. Akkoriban kezdődött el egy gondos és kitartó kutatás a többféle nyers minőségi kávészem legjobb arányban történő keverésére. Kiváló minőség és íz folyamatos kutatása által a Giuliano az elmúlt években a hírnévr tett szert, mely értékek megtartásában nagy szerepe volt az alapító lányának Maria Teresanak és a férjének Federico Minellinek is.

Kavegepszereles.hu

Kavegepszereles.hu

Kávégép-szervizünk vállalja nagy szakmai tapasztalttal és gyors alkatrészellátással vendéglátóipari karos kávéfőző gépek: Leone, La San Marco, Faema, Wega, La Scala, Rancilio, Pavoni, stb. automata és félautomata kávégépek, Valamint szuperautomata kávéfőző gépek (Scharer, Saeco, Solis, Jura) eseti javítását vagy rendszeres karbantartását. Hívjon bizalommal a 06 30 832 9737 telefonszámon. Kávégép szerviz Budapest és Pest megye körzetében. Telefonon ingyenes szaktanács adás. Vendéglátóipari karos kávéfőző gépek, és szuperautomata kávéfőző gépek eseti javítása vagy rendszeres karbantartása.

Kávészerviz Kft.

Kávészerviz Kft.

Bemutatótermünkben megtekintheti, kipróbálhatja, és megveheti a legújabb Jura Impressa, és Melitta Caffeo kávéfőző gépeket. Készletünkben megtalálhatók a legtöbb típushoz szükséges tisztítószerek ( szűrők, tisztító tabletták, vízkőoldók ), kellékanyagok, kiegészítők. Frissen pörkölt Kézműves FrissKávé kapható!

Hirdetés
Kisgép Kft.

Kisgép Kft.

Ezen Webáruházunk tartozékok és alkatrészek forgalmazásával foglalkozik. A bal oldalon látható kategóriák és típusok, csak felsorolásai annak, hogy mely típusokhoz tartunk további termékeket, a típusszámra kattintva tekintheti meg, hogy mely termékek tartoznak az adott készülékhez.

Merillo Cafe

Merillo Cafe

A Gratzag család 1867-ben, a kiegyezés évében a jelenleg ausztriai területen fekvő Lajta környéki Münchdorfból költözött, a magyarországi kereskedelmi utak mentén fekvő Paksra. Itt már komoly kávépörkölő üzemet működtettek, és nagykereskedelmet folytattak. Az üzem a város meghatározó részén a Zöldfa épületében kapott helyet mely későbbi átépítések során az Erzsébet szálló és kaszinó nevet kapta. Ezen épület a régió legnevezetesebb központi kulturális találkozóhellyé nőtte ki magát. Gratzag Gyula/1898-1946/ a paksi Könyök u 2-ben lakott családjával, három gyermekével, Istvánnal, Gyulával és Erzsébettel. A paksi családi üzemet később 1924-ben Budapestre költöztették, itt saját vendéglőik ellátását/Budapest IX kerület Csarnok tér, Budapest, VII. kerület Thököly út - Cserhát u sarok, Szilágyi Erzsébet fasor /és a környezetük üdítő kávéztatását tartották szem előtt.

Presszó és Moka Kft.

Presszó és Moka Kft.

A céget 1972 elején alapította két testvér Camillo és Vincenzo Di Nisio. Ők előtte baristaként dolgoztak és megtanulták, hogy hogyan lehet a legjobb módon eszpresszót főzni. Úgy döntöttek, hogy nyitnak egy saját kávépörkölőt az ősi városban, Chieti-ben, amely a zöld hegyek és a kék színű Abruzzese tenger között terült el. Az évek során a két testvér egyre jobban felismerte, hogy mennyire fontos, hogy a vevőknek csúcsminőségű terméket tudjanak ajánlani, a kis kávészemtől egészen egy csésze eszpresszóig. A nyolcvanas évek folyamán a szilárd növekedésnek köszönhetően a Caffé MoKambónál kialakul egy ipari vállalat tipikus karaktere, és a kilencvenes évek elején a vállalat beköltözik Chieti Scalóba egy vadonatúj épületbe. Ma a céget még mindig a két alapítótestvér vezeti, folytatva azon hagyományukat, hogy egy kiváló terméket készítsenek, amely a kézműves termelést ötvözi a legkorszerűbb technológiával.

Saeco alkatrész

Saeco alkatrész

Cégünk a hivatalos szerviz központja és alkatrész forgalmazója a Saeco, Gaggia és Spidem márkájú kávéfőzőgépeknek hazánkban. Jelenleg több mint 17 éve dolgozunk együtt a Saeco gyárral. A közvetlen gyári kapcsolatnak köszönhetően kizárólag eredeti és új alkatrészek forgalmazásával foglalkozunk, illetve állandó alkatrész raktárral rendelkezünk. Amennyiben szakértői tanácsra vagy technikai segítségnyújtásra lenne szüksége, kérjük, keressen minket, kollégáink szívesen fogadják megkeresését!

Thermoplan Hungary Kft.

Thermoplan Hungary Kft.

A Thermoplan Hungary Kft a kávégép piacon eltöltött többéves tevékenysége alatt nagy tapasztalatokra tett szert a kávéfőző gépek szervizelésének területén. Vállaljuk mindenféle kávégép javítását, felújítását ügyfeleink igényinek megfelelően. Hozzáértő, szakértelemmel rendelkező munkatársaink gyors kiszállással, akár helyszíni javítással állnak ügyfeleink rendelkezésére. Nagyobb javítás esetén cégünk cseregépet biztosít. A kávégépek javítása, felújítása területén több gyártóval állunk kapcsolatban. Alkatrészeink eredeti gyári és nem utángyártott alkatrészek, amelyekre többnyire a szolgáltatók nem vállalnak garanciát.

Tuti menü