Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kávégép alkatrész képes leírás - Kávégép, kávéfőző forgalmazók és szervizek.tlap.hu
részletek »

Kávégép alkatrész - Kávégép, kávéfőző forgalmazók és szervizek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kavegep.tlap.hu » Kávégép alkatrész
Keresés
Találatok száma - 7 db
Cashpoint

Cashpoint

Üdvözli Önt a Cashpoint Hungary Kft.! Érme- és, bankjegyelfogadók illetve egyéb elektronikus fizetőrendszerek és a hozzájuk kapcsolódó alkatrészek értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Cégünk a Crane Payment Solutions hivatalos magyarországi képviselete. Teljes körű Nri, Cashcode, Money Controls, Telequip szerviz és programozás

Expolygon

Expolygon

Kávéfőzőgépek, kávédarálók, kávéfőzőgép alkatrészek, vízlágyítók és barista kellékek Loxeal folyékony műszaki rögzítő anyagok Egyes termékeink megkapták több hazai és külföldi minőségvizsgáló intézet minősítését, viszonteladóink és fogyasztóink révén az ország számos pontján jelen vagyunk.

Expolygon Kft.

Expolygon Kft.

Az Expolygon Kft a Loxeal folyékony tömítő- és rögzítőanyagainak és különféle - európai - gyártmányú kávéfőzőgépek, valamint olasz gyártmányú tejhabosítók, kávéőrlők, egyéb konyhai kisgépek és ezek alkatrészeinek magyarországi forgalmazója. Egyes termékeink megkapták több hazai és külföldi minőségvizsgáló intézet minősítését, viszonteladóink és fogyasztóink révén az ország számos pontján jelen vagyunk.

Italautomata Kft.

Italautomata Kft.

Cégünket, az Italautomata Kft.-t 1992-ben feleségemmel közösen alapítottuk, italautomaták felujítására szakosodva. Kezdetben németországi megrendelésre végeztünk teljes felújítást ital és átu automatákon. A magyarországi piac nyitásával a tevékenységi körünk is bővült, olyannyira, hogy 10 éve teljes kiszolgálással állunk az automatákat üzemeltető és forgalmazó cégek, magánszemélyek rendelkezésére.

Kávéautomata Alkatrészek

Kávéautomata Alkatrészek

Vendéglőjében, vagy otthonában a megszokott kávéautomata megadta magát, azaz elromlott egy alkatrész a készülékében. Nincs friss kávé, így elmegy a vendég és elillan a bevétel! Vagy egyszerűen mi sem tudjuk meginni a reggelei kávénkat. Nem mindennap gond! Az eszpresszó gép alkatrész beszerzése igen nehézkes feladat, hisz nem egy szokásos dologról van szó. Ne, aggódjon, hisz a problémájának vége!

Shopx

Shopx

A megszokott kávéfőző megadta magát, azaz elromlott egy alkatrész a készülékében. Nem tudunk kávét főzni, fáradtan megyünk dolgozni. Nem mindennap gond! Az kávéfőző alkatrész beszerzése igen nehézkes feladat, hisz nem egy szokásos dologról van szó. Ne, aggódjon, hisz a problémájának vége! Nálunk szinte megtalál minden szükséges kávéfőző alkatrészt! Óriási árukészletünk által két nap elteltével már az Ön kezében van a kívánt termék. Így szakembere már dolgozhat a kávéfőzőjén, és újra szürcsölheti a forró kávéját! Használja speciális Kávéfőző alkatrész keresőnket. A keresőnkben kedvére keresgethet típus, vagy akár originál szám szerint.

Zaccmester

Zaccmester

Őrbottyánban saját szervizünkben darálós szuperautomata kávégép, vendéglátóipari karos kávéfőző, valamint egyéb háztartási kisgépek javításával, szervizelésével, karbantartásával és felújításával foglalkozunk. Mi nem vagyunk csak 'Saeco szerviz', vagy csak 'Jura szerviz', mi márkafüggetlen kávégép szerviz vagyunk, a legjobb áron Pest megyében és Budapesten. Akár kiszállási, felmérési és árajánlatadási díj nélkül! Az ingyenes kiszállás az alábbi területeket érinti, amennyiben az árajánlatot követően kérik a javítást: Budapest egész területe, Pest megye, azon belül: Dunakeszi, Göd, Vác, Sződ, Sződliget, Fót, Veresegyház, Csomád, Vácrátót, Erdőkertes, Szada, Gödöllő, Kistarcsa, Kerepes, Csömör. Ha a javítást nem kérik, vagy a nem ingyenes területre kérik a kiszállást, abban az esetben 4000Ft-os kiszállási díjat számítunk fel! Természetesen, amennyiben kérik a javítást a kiszállási díjtól eltekintünk!

Tuti menü