Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kávé forgalmazók képes leírás - Kávégép, kávéfőző forgalmazók és szervizek.tlap.hu
részletek »

Kávé forgalmazók - Kávégép, kávéfőző forgalmazók és szervizek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kavegep.tlap.hu » Kávé forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 15 db
 Pen-Dám Kft.

Pen-Dám Kft.

Az emberi faj saját korlátaiba ütközött. Ehetünk a munkaasztalunknál, szocializálódhatunk a pihenőszobában és SMS-ben szervezhetjük le a következő randit. Az emberi agy működésének hatékonysága azonban egy idő után erősen csökkenni kezd. Próbálkoztak már ébren tartó tablettákkal és egyéb stimulánsokkal, de rájöttek, hogy semmi sem pótolhatja az olyan régi vágású serkentőt, mint egy jó adag forró kávé. A kávé nem csak ébren tartja a dolgozó embert, de tettre készen, feladatára koncentrálva jó közérzetet is biztosít neki. A Lamigigondosan válogatott kávészemekből készülő, olasz pörkölésű kávé. A honlapot a Pen-Dám Kft üzemelteti

Albikereső.hu, albérlet, eladó, kiadó, lakások, ingatlanok

Albikereső.hu, albérlet, eladó, kiadó, lakások, ingatlanok

Albikereső.hu, albérlet Ingatlant keres vagy eladna? Hirdesse, vagy találja meg álmai ingatlanát az Albikereső.hu portálon ! Eladó, kiadó ingatlan Budapesten és vidéken, képekkel! Lakások, családi házak, albérletek, INGYENES értesítő szolgáltatással. A regisztráció és a hirdetés elhelyezés is teljesen ingyenes !

Best Caffe Company Kft.

Best Caffe Company Kft.

Cégünk a Best Caffe Company Kft 2005- ben alakult, a Lazzarin kávé kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon. Törekvésünk, hogy a méltán híres olasz kávékultúrát megismerjék, és megkedveljék a magyar fogyasztók is. Az elmúlt évek bebizonyította számunkra, hogy a Lazzarin kávé tökéletesen alkalmas ezen cél elérésére. Minőségi termékeket forgalmazunk reális áron, hogy ezt partnereink és a kávéfogyasztók is így gondolják. Szolgáltatásaink és termékeink köre folyamatosan bővül, forró csokoládék, teák, gépek, darálók, és egyéb kiegészítők szerepelnek termékskálánkon. Tekintse meg honlapunkat, amennyiben kérdése van vagy ajánlatot szeretne kérni keressen minket.

Café Provence

Café Provence

Cafe Provence Bistro távol a nyüzsgő város forgatagától a budai hegyek lábánál, családias hangulatban várja kedves vendégeit. Tulajdonosaik Gábor és Gabriella régi álmukat váltotta valóra, amikor az öreg budai villa megvásárlása és átépítése után sikeresen megnyitották családbarát bisztrójukat. Éttermükben megtalálható provence-i túráik nyomai illetve a korábbi New York-i éttermükből jött ötleteik, tapasztalataik.

Café shop

Café shop

2009. március 15. nyitottunk meg az Újpesti picac és Vásárcsarnok területén. Bár a nevünk a kávéra utal, legalább annyira vagyunk teázó is, hiszen több kiváló minőségű tea is szerepel választékunkban. Az Arabica Café-Shop kialakításakor legfőbb szempontunk volt, hogy az újpesti piacon is legyen egy klasszikus kávéházi világot képviselő hely, mely színvonalában és termékeivel felveszi a versenyt az ország legjobb kávézóival,teázóival és menedéket nyújt a megfáradt vásárlók számára.

Cellini caffe

Cellini caffe

1925-ben indította el vállalkozását Amleto Pieri, mind zöldkávé kereskedő az Olasz piacon. 1946 December 4-én fiaival (Umberto és Sergio) nagykereskedelmi jogot kapott a gyarmati termékek nagykereskedelmére. Később Sergio Pieri fiaival (Paolo, Luigi, Marco, és Giovanni) folytatta a kávépörkölési tevékenységet, amelyet még édesapja kezdett el. Az espresso tradíció terén szerzett mélyreható tapasztalatával, a minőség melletti elkötelezettségével, minden egyes kávészem gondos kiválogatásával készítette Torrefazione Caffé Columbia termékét, amely kizárólag kávészakértőknek készült, és 5 éven belül piacvezető lett a Toszkánaban.

Coffee De Luxe Kft.

Coffee De Luxe Kft.

Örömmel üdvözöljük Önöket a Caffé De Roccis magyarországi honlapján! Ezúton értesítjük Önöket, hogy immár Magyarországon is kapható Olaszország egyik legnagyobb és legmodernebb kávépörkölő üzemének kiváló terméke. Ez az igen magas minőségű kávé kifejezetten azon fogyasztók igényeinek kielégítésére szolgál, akik saját vendéglátó helyükön - lehet ez étterem, bár, vagy akár büfé megjelenés is - kívánják felszolgálni a terméket, és akik szuperautomata-, automata vagy egyéb kávéfőző géppel rendelkeznek, így a termék árában nem szeretnék kifizetni ezen eszközök 'bérleti díját' is.

Cseszényi

Cseszényi

Kávézónk 2005. decembere óta várja kedves vendégeit Buda szívében, a Krisztinavárosban, a régi Rill órásműhely helyén. Vendégeink több mint 30 féle kávéitalból válogathatnak, melyek a világ nagy kávétermő területeiről származó (Ethiopia, Uganda, Java, Sumatra, Columbia, Costa Rica, Guatemala, India...), kézzel szedett és válogatott, kiváló minőségű arabica kávékból készülnek.

Kapucinercaffe

Kapucinercaffe

Barátságos hangulatú kávézó vagyok a belváros egyik legforgalmasabb utcájában, a Fő utcában. Közel van hozzám a Lánchíd, a Budavári Sikló és a Francia Intézet. Felettem található a Budai Vár, ahová egy laza 20 perces sétával bárki feljuthat. Teret adok sokféle rendezvénynek. Nálam megtartható szülinap, osztálytalálkozó, legény- vagy lánybúcsú, és még számtalan más lehetőség van, ami szóba jöhet. A méretemből adódóan maximum 30 főt tudok befogadni. Ha valaki nyugalomra vágyik, ez a megfelelő hely egy meghitt beszélgetésre, egy romantikus randevúra, esetleg egy üzleti tárgyalásra. Ha nem tud létezni internet nélkül, mert a munkája vagy bármi más köti a laptopjához, nálam erre is talál mindenki megoldást, mert rendelkezem WI-FI-vel, így a finom, illatos kávét kortyolgatva nyugodtan elintézheti ügyes-bajos dolgait a világhálón keresztül.

Hirdetés
Mag kávé

Mag kávé

2010.11.10-én nyílt meg a MAG kávé+panini, Budapest egyetemi városrészén a Móricz Zsigmond körtértől és a Gellért tértől pár percre a Lágymányosi utcában a BME és az ELTE szomszédságában. Az ötletet Írország - azon belül is két hely - ihlette meg. A dublini Lunch paniniző és a zord nyugati parton fekvő Doolin Cafe, megfűszerezve az angolszász pubok hangulatával 2012-ben a cég átköltözött pár utcával odébb a Bercsényi utcába és jelenleg is itt üzemel. Célunk, hogy a reggeli órákban felébresszünk mindenkit aki betér hozzánk, a déli órákban jóllakjon és este kikapcsolódjon és jól érezze magát kulturált környezetben de elérhető árakon!

Manuel Caffe

Manuel Caffe

Az, amit most el akarunk mesélni, egy ötvenéves cég története. Egy olyan, a jelenben 'élő' és működő márka története, amely elismeri hagyományaiból eredő értékeit is, minthogy csak az nézhet a jövőbe, akinek mély gyökerei vannak. A ManueL Caffé története egy elkötelezett, vállalkozó szellemű és jó megérzésekkel rendelkező család története. Egyetlen szenvedély vezérli tagjait: 'a kávé szeretete'. Minden az 50-es években kezdődik, amikor a még nagyon fiatal Giuseppe De Giusti, az alapító, egy coneglianoi üzemben kávépörkölőként kezd dolgozni. Néhány év múltán úgy érzi, elérkezett a választás ideje, és felesége, Bruna asszony segítségével megnyitja saját kávéfeldolgozó üzemét 'ManueL Caffé' néven. A De Giusti család második generációját Emanuela, Mauro és Cristina alkotják, akik az üzem leggyorsabban terjeszkedő szektoraira specializálódnak, az üzem céljainak megfelelő tanulmányokat folytatnak, az üzem szolgálatába állítják képességeiket és friss energiáikat. Így különleges egyensúly valósulhat meg az újítás és tradíció között, szem előtt tartva a vállalat történelmi küldetését, amely nem más, mint a 'kellemes szájíz kialakítása' a kávé segítségével.

Mátra-Gasztro Kft.

Mátra-Gasztro Kft.

Cégünk az olasz COVIM kávépörkölő és kereskedelmi vállalat kizárólagos képviselete a magyarországi HoReCa üzletágban. A genovai COVIM évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be a nemzetközi kávépiacon. Az üzem világszerte egyedi összetételű, kiváló minőségű kávéfajtákat kínál. A különleges, kíméletes - forró levegővel történő - pörkölés során a kávészemek nem pörkölődnek túl, és ezáltal fogyasztáskor nem lép fel kellemetlen savas utóhatás. A pörkölési eljárás és az összetétel garantálja a sajátos, markáns Covim-ízvilágot, valódi olasz gasztronómiai élményt nyújtva az ínyenc fogyasztók számára.

Selection

Selection

Látogasson el Óbuda centrumába, a Lajos utcában nemrégiben megnyitott válogatott különlegességeket árusító borszaküzletünkbe és kávézónkba Térjen be hozzánk és tekintse meg válogatott hazai és külföldi borválasztékunkat. Miközben Ön a borok közt, kellemes környezetben elfogyaszthat egy kávét, vagy capuccinot, addig gyermekei a legfinomabb belga csokoládé-különlegességek közül válogathatnak.

Sistema Kft.

Sistema Kft.

Társaságunk 2011 májusában alakult azzal a céllal, hogy a Horeca piacon a hiányzó prémium italok (alkohol, üdítő, ásványvíz) importjára szakosodjon. Jelen pillanatban kizárólagos és exkluzív importőrei vagyunk a következő márkák/termékek vonatkozásában. Camel Distillerie (Bepi Tosolini), Aqua Ferrarelle és Natia SPA., Eckes-Grannini gyümölcslevek. Célunk és küldetésünk, hogy a Magyarországon található HORECA piaci partnerek és azok vendégei-vásárlói minél szélesebb körben megismerjék az általunk forgalmazott termékeket. Büszkék vagyunk arra, hogy megalakulásunk óta folyamatosan és dinamikusan fejlődünk, partnerek és termékportfolió tekintetében.

Walzer café

Walzer café

Üzletünk kizárólag a legfinomabb arabica típusú kávét kínálja. A Semiramis kávé különleges minősége, választéka garantálja, hogy Ön mindig kiváló, frissen pörkölt kávét kapjon. A nagy magasságban / kb. 1000-2500m-en / termő arabica cserjék termése más fajtákhoz képest keményebb és ízletesebb, ugyanakkor sav tartalma jelentősen alacsonyabb, mint a kereskedelmi forgalomban kapható kávéké. Kávékülönlegességeink helyben fogyasztásra és elvitelre is kaphatok, valamint a kávék mellett természetes alapanyagokból készült süteményeket, minőségi teákat, csokoládékülönlegességeket és Tramezzini szendvicseket is kínálunk vendégeink számára. Ha szívélyes, otthonos, nyugodt légkörre vágyik térjen be hozzánk és fedezze fel kedvenc kávéfajtáját vagy kóstolja meg napi kávékeverékünket.

Tuti menü